keskiviikko 3. helmikuuta 2016

5,4,3,2,1 VETO!

Nyt on muutamat valjakkotreenit takana ja hyvin se Lysti vetää! Kolme eri kuskia on koiralla treeneissä tähän asti ollut ja kaikilta on tullut hyvää palautetta sen vetämisestä. On kuulemma tasainen veto, innokas koira, eikä välitä muista koirista, vaikka ladulla sattuisikin jotain. Erittäin lupaavalta siis vaikuttaa. 

Jatketaan treeneissä käyntiä niin kauan kunnes seuraava lapsi päättää syntyä. Senkin jälkeen toivottavasti päästäisiin vielä loppukaudelle mukaan. Tai edes Lysti pääsisi. Harjoituskisatkin olisi maaliskuussa, mutta ne taitavat tulla vähän turhan äkkiä vielä tälle talvelle. 

Saan olla hurjan kiitollinen siitä, että Lystille on riittänyt juoksijoita ja hiihtäjiä, kun oma tila ei sitä salli. Vetohiihto on ehdottomasti Lystin laji.:)

Arkitottelevaisuus -kurssilla ei ole ollut ongelmia. Suurin hyöty meille tuosta kurssista tulee ehkä luoksepäästävyyden harjoittelussa. Lysti kun ei käskyn alla mielellään päästäisi ketään muuta siihen lähelle ja kokeissa taas tuomari tietenkin täytyy päästää kättelemään ilman pöhinöitä.

Näillä rutiineilla jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti