perjantai 1. maaliskuuta 2013

Koirien talvirieha Lyhytkarvainen collie Paavon kanssa jälleennäkeminen monen kuukauden tauon jälkeen. Jo Lystin ollessa pieni pentu Paavo oli hyvin selväeleisesti paikan herra ja samoin elein alkoi tämäkin kohtaaminen. Lysti mateli auton vierttä häntä koipien välissä, eikä mennyt lähellekään collieta. Paavo seurasi perästä ja koetti päästä tekemään tuttavuutta. Pienen alkujänityksen jälkeen Lystikin vapautui ja lähti viemään leikkiä juoksujalkaa eteenpäin.
Saimme tavata myös hevosia, joihin Lysti on toki eläinlajina tottunut, mutta uudet yksilöt aina vähän jännittävät.
Samalla tilalla asustelee myös runsain määrin lampaita. Nämäkin ovat jo ennestään Lystille tuttuja otuksia, mutta näin sisätiloissa nekin olivat jotenkin erityisen arveluttavia.

Lampaat sen sijaan olisivat heti halunneet päästä haistelemaan tuota uutta mustaa pitkäkoipista koiraa, joka oli vieras heidän kotonaan.

 Myöhemmin samaiselle maatilalle saapui pieni sekarotuinen pentukoira omistajansa kanssa. Pentu oli väritykseltään hyvin samankaltainen kuin Lysti. Luonteeltaan se vaikutti olevan melkoisen sisukas pakkaus. Lystiäkin se höykytti minkä pennun otteillaan pystyi. Saipa Lysti jopa lumipesun tältä pennulta. Mukava oli nähdä, että Lysti tuli toimeen myös itseään nuoremman koiran kanssa. Sellaisia kavereita emme ole tainneet aiemmin tavatakaan. Ulkoilukelit ovat toisinaan olleet erittäin hyvät. Auringon paisteesta nauttivat sekä koira että ulkoiluttaja. Lystille tosin kelissä missä tahansa vapaana juokseminen on yhtä ihanaa.
Laitettakoon nyt vielä tähän samaiseen päivitykseen kuvia viimeisimmistä tapaamisista koirakavereiden kanssa. Kuvissa siis sekarotuinen Elli ja pitkän matkan päästä käymään tullut Kirppu.
Miten niin kielet pitkällä..:)
 Kirppu harrastaa emäntänsä kanssa agilityä ja Lysti oli tietenkin heti menossa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti